Manon Aben:
Sinds 1979 werkzaam in het basisonderwijs.
In 1980 begon ik mijn Kenpo Karate training en behaalde in 1997 het rijkserkende diploma Leraar Martial Arts. Vanaf die tijd geef ik wekelijks les aan jeugdgroepen en volwassenen. Daarnaast behaalde ik via het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging het erkende diploma Docente Weerbaarheid. Rots & Water kan een steunpunt zijn voor kinderen in een periode in hun leven dat er veel valt te ontdekken bij hunzelf en in de wereld om hen heen.
 
   
 
 

Marc Meijer:
Van beroep fotograaf en grafische vormgever. In 1994 begon ik mijn Kenpo Karate training. Daarnaast heb ik vele jaren ervaring met lesgeven in diverse sporten,waaronder Spinning en Kenpo Karate. Reeds vijf jaar als docent betrokken bij de Kenpo-jeugdgroepen.
Rots & Water kan een solide basis bieden om angst en onzekerheid tegen te gaan. Juist dat zijn vaak de bronnen van de agressie die onze maatschappij steeds meer lijkt te beheersen.
 
    Wij zijn beiden gecertificeerd Rots&Water docent. Tevens zijn wij in het bezit van het EHBO en BHV certificaat, alsmede het kinder-EHBO certificaat.