Enkele reacties op onze Kern Rots en Water lessen.  
     
  "Onze zoon van 13 heeft zich een aantal keren bedreigd gevoeld en is daardoor bang en onzeker geworden. De Rots en Water training geeft hem direct bruikbare praktische tips waardoor hij meer zelfvertrouwen krijgt en weet hoe hij kan reageren als hij zich weer bedreigd voelt."
Edith, ouder van leerling groep 8 OBS Tuindorp Utrecht

"Ik vond het heel erg leuk om Rots en Water te doen.Ik heb er veel van geleerd en denk er nu ook beter over na. Bijvoorbeeld: vroeger liep ik vaak in de "tunnelhouding" en nu in de "strandhouding"."
Martin, leerling groep 8 OBS Tuindorp Utrecht

"Manon Aben en Marc Meijer, een bijzonder kundig en ervaren duo, dat ruimschoots haar sporen heeft verdiend. Het voelt super om met deze energieke docenten te werken."
Hans Hesselmann, Martial Arts Stichting Holland

"Sarah is altijd wat verlegen en laat zichzelf niet altijd zien in een groep. Na een aantal lessen Rots en Water zie ik Sarah sterker worden en steviger in haar schoenen staan. Ze komt ook thuis met verhalen zoals: "Mam, kijk eens wat ik kan en durf, goed hè?!" Ze heeft zoveel vertrouwen in zichzelf gekregen dat ze zelfs het plankje heeft doorgeslagen! "Wauw dat ik dat kan!!" "
Jolanda, moeder van Sarah, groep 8